hirdetés

design terem

Egy terem a Design világából. Formatervezés, Lakáskultúra, Kiállítás, szép és érthetetlen.

Levél a szerkesztőnek

Rovatok

ezek vannak

hirdetés

Itt hírdetések, reklámok lesznek

Aranyrajzszög és Helvetica díjátadó, kiállítás

2007.10.09. 14:13 | RS | Szólj hozzá!

Címkék: program kiállítás grafika

Aranyrajzszög díjátadó és kiállítás megnyitó valamint a Helvetica díjátadó és kiállítás megnyitó kerül megrendezésre a Gödörben ma.

forrás: www.design7.hu

Az aranyrajzszög díjjat a Magyar Grafikai Stúdiók Egyesülete hirdette meg. Idén az első Graphifest keretében kerül sor az egykori Titán rajzszög mintájára aranyból készült díj átadására, amelyet a szakma jeles képviselői ítélnek oda öt kategóriában. Ezzel egy időben nyílik meg a pályázatra beérkezett munkákból rendezett tárlat, amely minden évben nagy számú érdeklődőt vonz, és ezzel az egyik legkiemelkedőbb kulturális eseménnyé avatja a tervezőgrafikusok legfontosabb hazai seregszemléjét

A Helvetica betűtípus megalkotásának 50. évfordulója alkalmából a Magyar Tervezőgrafikusok és Tipográfusok Társasága (MATT) által meghirdetett pályázatra műfajbeli megkötések nélkül, a betűcsaládhoz kapcsolható plakáttal, emblémával, kiadványokkal, tipográfiai és autonóm alkotásokkal egyaránt lehetett nevezni. A legkiemelkedőbb 50 pályaműből rendezett kiállítással egy időben a MATT szakmai napot is tart, ahol a neves grafikusok előadásai mellett levetítik Gary Hustwit: Helvetica című dokumentumfilmjét.

A Magyar Grafikai Stúdiók Egyesülete, a Magyar Tervezőgrafikusok és Tipográfusok Társasága és a Design Terminál Kht. szervezésében

Nyitva: október 9-26., H-V: 14:00-23:00

A bejegyzés trackback címe:

https://designterem.blog.hu/api/trackback/id/tr52191226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása